Εταιρική ευθύνη

Εταιρική ευθύνη

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ιδρύθηκε το 1995 από τον 10χρονο Ανδρέα Γιαννόπουλο, και έκτοτε έχει αναγνωριστεί διεθνώς, με όραμα: το Χαμόγελο κάθε παιδιού, υλοποιεί πανελλαδικά, 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα, αποτελεσματικές και άμεσες δράσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση συγκεκριμένων φαινομένων που απειλούν τα παιδιά. Μέχρι σήμερα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει στηρίξει περισσότερα από 1.200.000 παιδιά και τις οικογένειές τους.

Στα Supermarket Bazaar υποστηρίζουμε έμπρακτα και με κάθε τρόπο τον σύλλογο αυτό και την δράση του προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί όλο και μεγαλύτερο μέρος των πελατών μας. Σε κάθε κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τους «κουμπαράδες του Χαμόγελου» όπου ο κάθε καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να δωρίσει από το υστέρημα του προϊόντα στον Σύλλογο και στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

O Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών έγινε αποδέκτης της πολύτιμης στήριξης του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», το οποίο εδώ και 5 χρόνια συνεισφέρει στα προγράμματα σίτισης ευπαθών ομάδων είτε μέσα από τα καλάθια των supermarkets είτε μέσα από τις διάφορες δράσεις του.

Τα Supermarket Bazaar σε συνεργασία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών προωθούν και επικοινωνούν τον σκοπό αυτής της δράσης μέσω της αλυσίδας των καταστημάτων τους ώστε αυτή να αγκαλιάσει ακόμη περισσότερους αβοήθητους συμπολίτες μας.

Η BAZAAR στηρίζει το έργο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣπροωθώντας την Ανακύκλωση συσκευασιών στους μπλε κάδουςπου διατίθενται σε κάθε κατάστημα της.